Keba KeContact P20 elektromos autótöltő illesztése a Loxone rendszerbe

Keba KeContact P20 autótöltő

elektromos autótöltő

leírás

A Keba KeContact P20 aljzat ETH fali egység egy intelligens töltő állomás a te elektromos autódhoz, és optimálisan integrálható a Loxone automatizált otthon rendszerbe.

Továbbiakban nagyon sok biztonsági funkció érhető el, a fali egységnek van egy beépített teljesítmény mérője is. A miniszerverrel való kommunikálással (etherneten keresztül) a fali egység könnyen irányítható és a töltési adatok csak egy kattintásra vannak.

technikai adatok

-          Töltés akár 22kW-al (EN 61851 3)

-          Megengedhető relatív páratartalom: 5%-95%

-          Működési hőmérséklet 16A: -25°C-50°C

-          Működési hőmérséklet 32A: -25°C-40°C

-          Védelem: IP 54, NEMA 3R

-          Zárása biztonsági Torx csavarokkal

-          Méretek: 240x495x163 mm (szélességxmagasságxmélyég)

-          Súly: körülbelül 4,8 kg

-          Kábel bemenet: plafonból vagy beépítő dobozból hátulról

DIP kapcsoló

Miután felszereltük a fali egységet, beköthetjük az Ethernet csatlakozót, azonban figyelnünk kell, hogy a DIP kapcsolót helyesen állítsuk be.

A felső DIP kapcsolót (SDW1) az fali egység általános beállítására használhatjuk. Például beállítani a maximális töltési nagyságot.

Az alsó DIP kacsoló (SDW2) a hálózat beállítására szolgál.

Az alábbi kép a kapcsolók ki állását mutatják:

DSW1 poziciók

A fali egység és a miniszerver kommunikálása instabil lehet, ezért az UDP felületet aktiválnunk kell.

Állítsuk be a DIP kapcsolót a DSW1.3.

A DIP kapcsolón kapcsoljuk fel a DSW1.6 és a DSW1.8 kapcsolókat a maximális töltésért.

DSW2 pozíciók

A második sorban mások mellett a hálózati konfigurációt állíthatjuk. Ha az Ip címet automatikusan kapja, akkor DSW2.1 és DSW2.6-nak kikapcsolva kell lenni.

konfiguráció a Loxone Configban

Miután a fali egységet bekötöttük a hálózatba és ráadtuk az áramellátást, be kell illesztenünk a Loxone config programba.

Elsőként csatlakozzunk a miniszerverhez. Töltsük le az aktuális programot a miniszerverből, majd kattintsunk a hálózati eszköz keresésre.

Ez megfog nyitni egy párbeszédablakot. A hálózat fülön az összes hálózat kompatibilis eszköz ki lesz listázva. Most jelöljük ki a fali egységet és kattintsunk a zöld + -ra, hogy hozzáadjuk a fali egységet a programhoz.

A fali egység most már szerepel a periféria fában.

A további programozás az elektromos autótöltő blokkal történik.

    • Related Articles

    • Késleltetett impulzus

      Késleltetett impulzus Ha impulzus érkezik, akkor a blokk egy késleltetett impulzust küldd. információ Egy felfutó él után a Tr (P) bemeneten, a blokk időzítője elindul.  A beállított D (Dp) késleltetés után a Q (P) kimenet aktiválódik a T (Dp) ...
    • Kiválasztó gomb

      Kiválasztó gomb A + bemenetre érkező impulzus növeli az AQ analóg kimenet értékét a beállított léptékkel, amelyet beállíthatunk a SI paraméteren, minimum és maximum értékek között. Ha túllépi a maximum értéket, visszaugrik a minimum értékre. Egy ...
    • Élvezérelt törlőrelé

      élvezérelt törlőrelé információ Az élvezérelt törlőrelé lehetővé teszi, hogy egy felfutó él segítségével a Tr bemeneten, egy beállított számú impulzust generáljon a Q (P) kimeneten. A TH (On) paraméter definiálja az impulzus bekapcsolt állapotának ...
    • Szekvencia

      Szekvencia Ez a blokk lehetővé teszi h akár 8 kimenet közül válasszunk, hogy melyik legyen aktív. funkciók Minden Tr bemenetre érkező impulzus hatására a szekvencia következő kimenete lesz aktív, tehát alapból a kimenetek Q1 től Q8 ig egyike lesz ...
    • Tree technológia

      Loxone Tree Tree A Tree a Loxone saját BUS-os rendszere, aminek a segítségével Tree-s eszközöket (Touch, Jelenlét érzékelő, NFC Code Touch, Autótöltő) tudunk gyorsan és hatékonyan a Miniserver-hez rendelni. A Miniserver-en és a Miniserver Compact-on ...