Loxone Lépcső funkció blokk

Lépcső

Lépcső

A lépcső funkció blokkal egy lépcső világítását irányíthatod két beállított értékkel.

Funkciók

Ez a blokk fokozatosan közelíti meg a célértéket. Az S bemenetel választhatunk a két beállított cél értéke közül. Ha az S nulla, akkor az AQ értéke egyenlő az L1-el, míg ha az S értéke egy akkor az AQ értéke egyenlő lesz a L2 értékével.

A kimeneti érték minden 100ms-ban változtatva lesz a beállított SR lépéstávolsággal, mindaddig amíg a L1 vagy L2 célértéket el nem éri, ennélfogva állíthatod hogy milyen gyorsan haladsz a lépcsőn.

Ha az St bemenet egyenlő 1-el, az AQ kimenet az SV paraméterrel lesz egyenlő. Ha a DisP bemenet aktív, akkor az AQ kimenet értéke 0 lesz.


    • Related Articles

    • Központi

      központi Ez a blokk lehetővé teszi, hogy központosíts általános funkciókat egy helyen, mint például a minden világítás ki. bemutatás A központi blokk lehetővé teszi, hogy csökkentsd a merkerek használatát a programodban azzal, hogy leegyszerűsít ...
    • Jelenlét szimuláció

      jelenlét szimuláció Miért hasznos? A jelenlét szimuláció egy olyan funkció, amely olyan benyomást kelt a külső szemlélő számára mintha a ház lakói otthon tartózkodnának. Például nyaralás alatt egy átlagos házban nincsenek használatban a világítások ...