Loxone minta programok

Minta programok

minta programok

Itt találhatsz több minta programot, amelyek segítenek a saját projektek programozásában, továbbá láthatod, hogy milyen egyszerű a Loxone világa.

garázskapu vezérlés

Ebben a mintában láthatod, hogy hogyan lehet használni a beléptető és garázskapu rendszert.

Letöltés

iButton beléptetés

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogyan tudjuk beléptetésre használni az iButton olvasót és kulcsokat.

Letöltés

riasztó

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogyan tudjuk összekapcsolni az egyes riasztó blokkokat.

Letöltés

világítás használata riasztóként

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogyan tudjuk központi blokkon keresztül villogtatni a lámpákat riasztás esetén.

Letöltés

házimozi

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogyan tudunk létrehozni parancssorokat (makrókat), amely például egy gombnyomásra bekapcsolja az erősítőt és a tv-t, forrást vált a tv-n, leengedi az árnyékolókat és így tovább. Itt bemutatásra kerül egy alap makró létrehozása, amelyben szerepel AVR, BluRay lejátszó, Projektor és Sky box.

Letöltés

Sonos integrálása Loxone-ba

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy milyen egyszerűen lehet integrálni a Sonos eszközöket. A négy fő gomb használatával egyszerűen tudjuk irányítani a Sonos rendszert további külső eszköz nélkül.

Letöltés

Loxone zeneszerver

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy hogyan kell beállítani a Loxone zeneszervert, hogy megfelelően működjön a Loxone rendszerben.

Letöltés

automata árnyékolás

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy hogyan kell beállítani az automata árnyékolás blokkot ahhoz, hogy az a nap állásának megfelelően önállóan működjön.

Letöltés

központi árnyékolás vezérlés

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy hogyan tudunk árnyékoló csoportokat létrehozni, amelyeket azután együtt tudunk mozgatni nyomógombokkal vagy a felhasználói felületről.

Letöltés

intelligens víz újrahasznosítás

Az egyik fő oka, hogy Loxone rendszert használjunk az, hogy energiát tudunk megtakarítani és spórolhatunk az erőforrásokkal. Ez a minta config fájl bemutatja, hogy hogyan tudjuk újra hasznosítani az esővizet.

Letöltés

fűtés vezérlés

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy a Loxone rendszer hogyan vezérli a fűtésünket, illetve hogyan kell beállítani az intelligens helyiségszabályzó blokkot.

Letöltés

hőtárolós hűtés vezérlése

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy hogyan épül fel egy komplexebb fűtési rendszer amelyben hőtároló is került elhelyezésre.

Letöltés

árnyékolás és fűtés kapcsolata

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy az árnyékolók hogyan vesznek részt a helyiség hőmérséklet szabályozásban.

Letöltés

világítás vezérlés világítási képekkel

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy hogyan tudjuk beállított világítási képekkel irányítani a világításunkat.

Letöltés

világítás vezérlés kapcsolókkal

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy hogyan tudjuk irányítani a világításunkat egyszerű kapcsolókkal, mozgásérzékelőkkel.

Letöltés

külső világítás vezérlés

Ez a minta Config fájl bemutatja, hogy hogyan tudjuk beállítani a külső világítás vezérlésünket a kézitől a teljesen automatáig.

Letöltés

 

    • Related Articles

    • Tűzjelző rendszer

      tűzjelző rendszer alap funkciók A Loxone rendszert használhatjuk víz és tűz jelzőként, a tűzjelző blokk segítségével. Hozzáadhatunk füst érzékelőket, hőmérséklet érzékelőket, tűzérzékelőket. applikáció Ez a funkcióblokk értesít, ha tűz üt ki a ...
    • Biológiai ritmushoz illeszkedő világítás

      Cél : az emberi bioritmushoz alkalmazkodó fényt akarok beállítani, hogy segítsen felébredni és elaludni. A fény életünk számos területére hatással van. Többek között a bioritmusunkat (cirkadián ritmus) is befolyásolja – ez egy belső folyamat, amely ...
    • Intelligens helyiségszabályzó

      Az Intelligens helyiségszabályzás feladata a megfelelő hőmérséklet elérése és  fenntartása az előre beállított paramétereknek megfelelően. A rendszer automatikusan  használja a külső hőmérséklet rendszerváltozóját, ha az rendelkezésre áll. Komplex  ...
    • Daikin Wifi klíma illesztés

      A wifi képes Daikin klímák vezérlése virtuális kimeneti parancsokkal: A klímát a saját applikációja segítségével fix IP címre kell konfigurálni: 1. szükségünk van a GO DAIKIN applikációra. 2. Belépés és regisztráció után be kell olvasni a klíma ...
    • Riasztás hallássérülteknek

      A feladat, hogy riasztót szeretnénk beállítani siketek számára. A sokak által természetesnek tartott mindennapi dolgok gyakran okoznak nehézségeket a hallássérültek számára. Ez olyan egyszerű dolgokkal kezdődik, mint például, hogy nem hallja az ...