Loxone weboldal funkció blokk

Weboldal

Weboldal

A web oldal blokkot használhatod, ha egy weboldalt szeretnél megjeleníteni a felhasználói felületben.

bemutatás

A web oldal blokk lehetővé teszi, hogy a kiválasztott web oldalt megjelenítsd a Loxone applikációban. A web oldal objektumait ugyanúgy lehet használni, mint bármelyik másik böngészőben, ami azt jelenti, hogy görgethetsz, nagyíthatsz ugyanúgy, mint egy hagyományos böngészőből megnyitott weboldalnál. Ha Te vagy az oldal készítője, meggyőződhetsz róla, hogy pontosan illeszkedik e az ablakhoz. Az applikáció a következő felbontásokat használja:

·         iPhone 3.5”: 320*420

·         iPhone 4”: 320*508

·         iPad: 600*640

Androidos készüléknél nincs fix felbontás. Ennélfogva az applikáció be fogja állítani a weboldalt, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a képernyő méretéhez.

alap beállítás

A web oldal blokk beállítása nagyon egyszerű. Elsőként adjuk hozzá a blokkot a programunkhoz.

A blokkra kattintva megnyílnak a lehetőségek, itt adhatod meg a web oldal URL-jét.

itt négy darab címet tudunk megadni

·         URL ( helyi kis felbontás): Ezt kell alkalmazni, ha a weboldal a Miniszerverrel azonos helyi hálózaton van megosztva. Ez a verzió akkor alkalmas ha alacsony felbontást kell alkalmazni, ha többször van kis felbontású eszközön megnyitva mint számítógépen.

·         URL ( helyi magas felbontás): Ezt kell alkalmazni, ha a weboldal a Miniszerverrel azonos helyi hálózaton van megosztva. Ez a verzió magas felbontást tesz lehetővé.

·         URL ( külső alacsony felbontás): Ezt kell alkalmazni ha nem azonos hálózatról szeretnénk elérni. Pl BBC News web oldal. Ez a verzió akkor alkalmas ha alacsony felbontást kell alkalmazni, ha többször van kis felbontású eszközön megnyitva mint számítógépen.

·         URL ( külső magas felbontás): Ezt kell alkalmazni ha nem azonos hálózatról szeretnénk elérni. Pl BBC News web oldal. Ez a verzió magas felbontást tesz lehetővé.

a címnek a következő féleképpen kell kinéznie

http://www.mypage.com

Választhatsz ábrát is a web oldal blokknak, ami megjelenik a felhasználói felületen.

felhasználói felület

Itt egy példa, hogy hogyan néz ki a web oldal blokk az applikációban. Ha rákattintasz a blokkra, az oldal, amit beállítottál megjelenik az applikációban.

 

    • Related Articles

    • Távoli elérés beállítása Loxone Miniserver-hez

      Első generációs Miniserver esetén ( szolgáltatótól IPV4-es, nem NAT-olt külső dinamikus IP címet kell kérni) - Első lépés, a Miniserver- ünk beregisztrálása a Loxone oldalán, erre leírást itt talál: ...
    • Loxone Miniserver és szolgáltatások regisztrációja

      A folyamat leírása röviden 1. Létre kell hozni egy "Consumer" regisztrációt a https://portal.loxone.com/login/ weboldalon. Mindeképpen Consumer regisztrációra van szükség: Fontos megjegyezni, hogy a www.loxone.com oldalon történő regisztráció után ...